Skip to content

Автоключарите

Ако попитате какво могат да направят автомобилни ключарски инструменти, много хора биха могли бързо да отговорят  „Помагат за отваряне на заключени автомобилни врати.“ Вярно е, че това са ценни ключарски услуги.
В днешния модерен свят, много хора използват брави, които се отварят без ключове. Означава ли това, че ключарските инструменти са остарели? Далеч не. В действителност, те могат да спестят на потребителите по-голяма част от парите за ремонт или дори инсталирането на чисто нова брава.
Въпреки, че често в  ръководствата на производителите пише да се свържете с дилъра. Крайният резултат от което може да е същият, но да ви излезе доста по скъпо. Защо да губите допълнително пари?
Понякога родителите неволно забравят ключовете в колата си и заключват малките си деца вътре. Това може да се окаже изключително опасно, особено в горещ летен ден. Много малки деца не могат да разберат как да отключат вратата. Автоключар може да ви помогне бързо да отворите автомобила и да стигнете до децата си. Този вид експертиза може да спаси живот.
При избора на ключар се уверете, че услугите които предлага  са денонощно, 24 часа на ден, за предпочитане дори и в почивните дни и празници. В края на краищата може да се заключите по всяко време, дори и в почивните дни.
Резервните ключове са нещо много полезно, всеки който се е заключвал ще го потвърди. Ключар би могъл да ви направи резервно копие. Възможно е при ниска температура да счупите ключа в ключалката, в този случай не е препоръчително да се опитвате да извадите счупеният ключ. Само опитен автоключар може да го извади без да повреди ключалката. Практикува ли са доста!
Дори и да влезете в автомобила, не се учудвайте ако след себе си оставите куп щети върху него, било изкривена ламарина, надраскана боя или счупено прозорец. Предлагани те ключарски услуги София и Пловдив ви гарантират липсата на подобен вид щети!