Skip to content

Аксесоари – сърцето и тялото на мебелите

Производството на шкафове мебели с право се счита за едно от най-сложните. Това е така, защото струва скъпо за цялото оборудване. Въпреки това купувачите все още предпочитат мебелите за шкафове, а производството им нараства всяка година. Извозване на мебели им ще е от полза на всеки, за да освободи задръстванията в апартамента и да планира нови аксесоари и мебели.

 

Шкафът, също е модулен, мебелите са дизайнерски, а от тях може да сглобите всичко, което искате. В същото време е възможно да се създаде индивидуален пакет мебели, чрез използването на различни аксесоари, закачалки, скоби и други неща.

Признак за доброто обзавеждане на шкафове е възможността за пренареждане на рафтовете. Така например в кухненските шкафове може да създадете своя собствена композиция, чрез пренареждане.

 

Модулните мебели, включват съставяне на безкраен брой композиции от типични елементи. Това може да бъде всичко: всекидневна, спалня, детска стая, антре, кухня и т.н. Композицията, получена от стандартни елементи се допълва от различни отделни елементи (панели, пилони, релси), което създава собствен уникален дизайн. Освен това, не забравяйте, че мебелите за шкафове могат да се регулират, според индивидуалните параметри поради „дървени стърготини“ без да се жертва качеството.

 

Друг признак за качествени модулни мебели е липсата на видими крепежни елементи. Допустими са само минимално видими елементи.

 

Висококачественият обков е важен елемент от мебелите за шкафове. Обърнете внимание на качеството на крепежни елементи, панти, куки и други неща. Така мебелите ви ще ви издържат дълго и ще може да им се радвате години наред.