Skip to content

Декориране на стая с ръцете – топ съвети

За украсата на стаята, няма нужда да промените всичко и да се впуснете в ремонт. Ако ви е нужно нещо повече около Изхвърляне на мебели може да разберете сега.

Няколко елемента, в стаята и ще получите различен вид достатъчно е само нещо да добавите или премахнете. Ето как:

За да направите това ще ви трябва: кърпа; шевна машина; ножици; хартия; картонени кутии; боя; двойно залепваща лента; линия за риболов; вълна. Първо, актуализирайте домашен текстил. За да направите това, ушийте калъфи за столове и столове от ярки платове. Вземете желания материал и нарежете на равни квадрати, които ще отговарят на размера на седалката на стола с шев 2 см. Сгънете краищата на материала два пъти по 1 см и шият на шевната машина. За да шият красив плат лента. С тяхна помощ, капаците са прикрепени към краката на стола.

Сменяемите капаци са лесно отстранени, измити и променени с нови. Вижте повече и за изхвърляне на строителни отпадъци.

За възглавнички можете да шиете цветни калъфки за възглавници. Уверете се, че се сливат с цветовата схема на стаята. Заявленията могат да бъдат калъфки за възглавници образувани геометрични фигури, животински силуети, цветове и така нататък. Всичко зависи от вашето въображение.

Всички малки неща, които използвате всеки ден, можете да поставите в картонена кутия, украсена с цветна хартия. Ако планирате изнасяне на много неща от дома, то потърсете на адрес ИЗВОЗВАНЕ.COM.

Украсете стените на къщата с помощта на колаж. Използвайте случаен принцип се придържане към любимите снимки, карти, плочки, изрезки от списания. Един прост и оригинален метод за украса са някои стикери за стена, които трябва да се намалят от самозалепващи декоративни филми. Тази цифра може да се изреже от картон, като шаблон и да послужи за поставяне на стената и да запълни със спрей боя.

Един от най-красивите начини да декорирате стените е боядисването с ръце. Ако сте художник и рисувате красиво, може независимо да прилагате схемата на стената. Ако не сте уверени в своите способности, можете да използвате готови шаблони, които ще бъдат прехвърлени към стената. Преди боядисване, добре проектираната бъдеща картина и нейната хармония с интериора ще изглежда интересна с герои от анимационни филми на Дисни в хола, например. NACHISTO.COM може да помогне за освобождаване на повече пространство в помещенията.

Изберете голям елемент от едната стена. Създаването на визуална картина с помощта на увеличаване на пространството, декориране на апартамент с помощта на цветове, наречени фитодизайн ще създаде подходящи условия за флората. Разберете какви растения обичат сянка и кои светлина. Изберете подходящи саксии за цветя, така че те успешно се съчетават с интериора. Ако решите да си купите цветя, помислете как ще изглеждат с мебели. Вижте и кой ще помогне за изхвърляне на стари мебели, за да отворите още от пространствата.