Skip to content

ИЗВОЗВАНЕ НА БОКЛУК В СЕЛАТА

Извозване на боклука от вилното селище

Много жители на нашата страна предпочитат да живеят в селски райони или вилни селища. Днес животът в такива региони не е много по-различен от този в големите градове. Но има някои функции. Една от разликите е способността за бързо изхвърляне на боклука. Градските контейнери за отпадъци винаги се монтират в градските дворове, така че да не се натрупват в апартаменти. Отстраняването на отпадъците в селата е трудно поради липсата на фирми, които трябва постоянно да почистват такива контейнери.

Затова потърсете почистване с фирма със Сдружение Костови.

В допълнение към битовите отпадъци, които се събират ежедневно, в селските вили и села има и боклук от местния район. Смята се, че едно от предимствата на живота в частна къща е личен парцел, където можете да организирате градина или градина. Но има и обратната страна на монетата – сезонни отпадъци, например паднали листа, плевели и сухи клони на дървета. Извозването на боклук в селското селище е остър проблем, който трябва да бъде решен своевременно. Отпадъците, натрупани на мястото, оставени през зимата, постепенно ще се разлагат, освобождавайки вредни вещества и отравяйки почвата, а неприятната миризма ще направи престоя в двора неудобен. В допълнение, планините на боклука привличат птици, насекоми и мишки. Своевременното почистване на боклука ще ви спести от редица проблеми.

Някои жители на вилни селища, нарушаване на закона, събиране на боклук в опаковки и ги хвърлят в горските насаждения или дере. За такива действия има административна глоба, а в някои случаи дори и наказателна отговорност. Като съхранявате отломки встрани, вие не само причинявате сериозни щети на околната среда, но и превръщате живописните земи в публичен сметище.

Някои селяни изваждат отпадъците в частни автомобили и ги хвърлят в най-близкия контейнер, разположен по пътя за работа. На пръв поглед не трябва да възникват проблеми, но понякога подобно решение дава много неудобства. Първо, всеки ден трябва да превозвате пакети с отпадъци в колата и по пътя да спрете в близост до кофите за боклук. На второ място, съдържанието на опаковката може да се разпадне в багажника и след това трябва да похарчите значителна сума пари за химическо чистене на тапицерията. Ако битовите отпадъци са забравени в колата за няколко дни, ще бъде много трудно да се отървете от неприятната миризма.

С помощта на специализирана компания Kostovi.bg ще получите денонощен помощник.

Самостоятелното събиране на отпадъци в едно село, особено строителство или големи, е доста обезпокоително и е почти невъзможно без помощта на специализирани фирми. За нас е удоволствие да съдействаме за решаването на този проблем за всички жители и организации на градове и села, разположени в околностите на София и градовете на столична община. За ваше удобство може да ви бъде предложен пластмасов контейнер за боклук, които ще почистваме по съгласуван график.

Ще ви бъдат приложени най-благоприятните условия за сътрудничество с физически и юридически лица, еднократно или постоянно.