Skip to content

Изнасяне и извозване на стари мебели и дрехи от жилище

Премахване на мебели и стари и ненужни вещи може да стане лесно с помощ на екипи от чистота.com.

Искате ли да изхвърлите всички стари мебели от апартамента преди грандиозно обновяване? Искате да се отървете от отломки в наскоро закупен и затрупана апартамента? Разбирате, че толкова голямо количество стари мебели и други отпадъци не могат да се изхвърлят по прост начин? Планирате да поръчате камион за износ на мебели в цяла София област?

Тук възниква проблемът: как да се отървем от ненужните неща без местни неудобства, бедствия и проблеми …

Готови сме да ви помогнем!

Нашите камиони за транспортиране на боклук са с малки размери и голяма товароподемност, могат да премахнат всичките си отпадъци наведнъж , което означава, че няма да се налага да харчите пари за пренареждане отново.

За съжаление, не всички жилищни територии на града са оборудвани със специални контейнери, в които се изхвърлят големи по размер вещи (гардероби, дивани, кресла и др.) Или големи количества боклук. Невъзможно е всички тези неща да се оставят с обикновен контейнер, тъй като се наказва с глоба, а храбрите баби на входа гледат по-добре от турските сериали.

Отстраняване на използвани или нови мебели от апартамента

Не трябва да изваждате ненужните мебели на площадката и да я оставяте за дълго време, няма нужда да я отвеждате до площадката до контейнерите за боклук – никой няма да вземе и няма нужда да съхранявате в апартамента си. Има нужда от един кратък разговор, който ще реши всичките ви проблеми и събирането на боклука в цяла София няма да бъде най-трудната задача за вас.

Можете просто да поръчате износ на мебели с чистота.com, без да прибягвате до услугите на хамали, или да поръчате премахването на мебели, демонтаж и натоварването на машината от експертите, които ще се справят с задачата възможно най-бързо и професионално. Също така са готови да демонтират стари и ненужни конструкции: прегради, врати, вградени мебели, окачени тавани, водопроводни инсталации, както и да извадят и заредят в колата.

По този начин доверявайки се за услуги по товарене и транспорт с хамали лесно ще се освободите от стари мебели и битови предмети.

Екипите могат да почистят мазета в София, тавански стаи, апартаменти, гараж, балкона или килера.

Когато фирмата участва в използването на мебели, до вас ще пристигне кола с товарачи, която при необходимост ще разглоби мебелите и ще разглоби старите домакински уреди. Всички ненужни неща са внимателно изваждани, запазвайки непокътнатите пода, стени, каси на врати във вашия дом.