Skip to content

Какво е телбод?

За да се направи работния процес още по-ефикасна, управлението трябва да се грижи за необходимите офис консумативи. Например, просто незаменим в работата в офиса са канцеларски пистолети. С тази функция, можете да подадете статиите на всеки документ, акт връзка с фискална проверка и извършва редица други операции поток. Този тип офис продукт се нуждае не само счетоводители и офис работници, но и ученици, студенти от технически училища и университети. И като се има предвид малката цена на продукта, е необходимо да се получи някой, наличието на такъв обект в „Арсенал“ у дома няма да бъде излишно.

Офис пистолети се използват за закрепване листа хартия с метални скоби. В зависимост от дестинацията, те могат да имат различен тип механизъм:

стандарт (пружина)
Опростени (пластмасови пружини)
комплекс (метална пружина)

Всеки един от тези механизми позволява да се закрепват хартиени листове с различни плътности, включително картон. В този „общ“ може да бъде направено в средата, а в ъгъла или страна.
Къде да купя телбод за хартия?

Купи телбод хартия в София днес е по-лесно, но много по-изгодно да поръчате в офиса на Office1 в онлайн магазина. Ние предлагаме качествени продукти на местни и чуждестранни производство на достъпни цени. Фирмата извършва доставка през България. В нашия асортимент – десктоп (хоризонтално и вертикално), book-, печат, джобни, ръчни офиси и други видове пистолети, така че изберете правилния модел може всеки посетител на сайта.