Skip to content

Как да напиша пожелания върху картичка за рожден ден

В наши дни всичко е така улеснено, достъпно и просто, че дори не се налага да се замислим, кой се е погрижил нещата да са ни поднесени така на тепсия.

И все пак, днес ще ви запознаем, с това как да напишете пожелания върху картичка за рожден ден, сами:

Как да напишем картичка с пожелания за рождения ден

Поздравителните картички се използват за почти всеки повод, от рождени дни, сватби, годишнини и дипломиране, до най-различни значими и не толкова празници. Подаряваме на своите приятели картички с пожелания за най-важните и незабравими поводи в живота им. Ето, защо трябва да сме сигурни, че това, което пишем на своята картичка е също толкова запомнящо се.

Уверете се, че сте избрали картичка с добра илюстрация или снимка на корицата. Помислете за човека, на когото давате пожеланието и какво харесва. Ако харесва животни, може да изберете картички за рожден ден, на която има снимка на кученцата и котенцата, които спят, гушкат се или играят. Ако човекът, на когото давате картичка за РД, е шегаджия, може да изберете такава с комична илюстрация отпред. Има безброй опции за всеки тип личност под слънцето. Ако потърсите внимателно няколко минути, със сигурност ще намерите перфектната такава!

Помислете за повода, за който подарявате на човека картичка с честитки за рожден ден. Това може да е всеки един повод, например монументално събитие, като завършване на средното или висшето образование. Това сватба ли е? Направете лекомислена шега или положително, мотивиращо послание към човека. Поздравете за повода, който празнуват. Ако току-що е завършил право, говорете за това, каква силна страна смятате, че ще се появят някой ден. Ако току-що са се оженили, пожелайте им цял живот щастие и отдаденост един към друг. Поддържайте тона на оптимиста.

След като напишете своята поздравителна картичка, прочетете я отново. Помислете как бихте се почувствали, ако вие сте човекът, който току-що получава и чете посланието. Ако сте младоженец, вашата картичка щеше ли да ви направи щастливи? Ако току-що сте получили значително повишение в работата, щеше ли посланието да ви накара да се чувствате горди? Ако сте доволни от написаното, подпишете го, запечатайте го в плика и сте готови!