Skip to content

Кога е необходима услуга по отстраняване на битови отпадъци

Според закона отговорността за премахването на битови отпадъци попада върху комуналните услуги, чиито услуги плащаме месечно. Съответният документ обаче ясно дефинира списъка на това, което се счита за битови отпадъци. Въпреки това, на практика, тази концепция е много по-широк: това включва стари кухненски прибори, счупени мебели и ненужни дрехи, тъкани и др, но изхвърлянето им в малък контейнер не е подходящо за всички.

Ако става дума за малки обеми, специален контейнер за боклук може частично да реши проблема. На практиката, мястото на разполагане на такъв контейнер не е лесно да се проследи и зависи от капацитета на запълване …

В случай на големи обеми от износ на битови отпадъци е по-целесъобразно да се разпореди компания, която осигурява този вид услуга.

Какво ще стане, ако пренебрегнем това задължение?

Днес, за да се докаже вината, че някой запушва околното пространство не се изисква много. Проблемът идва от това, когато всички масово започнем да допускаме грешки. Предлагаме ви да се запознаете обстойно с последиците от замърсяването на околната среда, та макар с битов отпадък от дома. Едва тогава сами ще започнете да мислите по-отговорно и дори ще проявите интерес да се запознаете с фирма, като Чистачи.com.

Такава услуга http://www.xn--80apb8af1ae.com/изхвърляне-стари-мебели-софия като отстраняване на боклука от апартамент е много по-евтина от наказанието, което един небрежен наемател ще трябва да плати.