Skip to content

Машини за събиране на отпадъци – транспорт

Най-търсеният транспорт за отстраняване на стари мебели и боклук в големите градове са товарен камион и камион за боклук с контейнер от 8 м 3, който винаги може да поръчате с товарачи от дадена компания. И двата автомобила се отличават с висока маневреност, способност за товарене на всичко, лесна доставка до обекта (преминаване през арки, влизат в тесни дворове) и достъпна наемна цена. В същото време те имат значителни различия една от друга.

Товарен камион за събиране на боклука

Този тип често се използват за преместване, изхвърляне на стари мебели и оборудване, пиано, вани и други ненужни неща, които се различават в доста големи размери. Моделите товарни камиони се характеризират с капацитет до 12 кватратни метра и носеща способност до 2 тона. Те са в затворен и отворен тип. Поради малкия си размер, могат да достигнат до всеки двор и да вземат боклука и извозят до депо. Освен това, благодарение на състоянието на колата, газелата дори може да кара в центъра на големия град за бързо събиране на боклука. По този начин, може лесно да извършва събиране на боклук от всеки ъгъл на столицата и околните райони. За да поръчате газела, просто се обадете или изпратете по имейл на посочения сайта телефонен номер.

Камион с контейнер за събиране на боклука

Контейнерът 8 м на 3 се използва по-често за отстраняване на строителни отпадъци на депото, транспортиране на насипни отпадъци, земя, пясък, листа, сняг. Ако такъв вид отпадък не може да се транспортира само в чували и торби (като се вземат предвид и ограниченията за товароносимост), тогава е достатъчно просто да се зареди в контейнер в насипно състояние. Освен това, благодарение на малката височина на сменяемия контейнер (само 1,5 метра) и удобната му форма на лодка, товаренето се извършва възможно най-удобно и лесно. Контейнерът има по-голям капацитет от газела – 4,5 тона и може да поеме до 8 кубически метра боклук. В същото време по-леките отпадъци могат да бъдат заредени по стените на контейнера.

Контейнерът се транспортира на специално оборудван бункер, което го прави лесно да се инсталира на всяко удобно място за товарене, без да се намесва с другите. За предпазване от утаяване и загуба на боклук от контейнера по време на транспортирането, може да бъде снабден с капак или тенът е опънат.

Винаги може да се свържете с екипите във фирма и да узнаете повече за цените на услуги.

По всяко време е удобно да заявите екипа, който ще инсталира контейнера, ще го зареди бързо и ще го отведе до сметището в същия ден. Така вашият дом отново ще заблести в чистота и ред.