Skip to content

Модно бельо 2017

Ако едно красиво бельо на момиче не може да оцени всеки мъж, тогава справедливия пол никога не подценява неговата стойност. Няма значение, че никой няма да види бельото, ако сами вие знаете, че бюста и бикините отговарят на най-новите модели на модата.

Ето защо, когато момичетата изучават модни колекции, те не само гледат какви стилни дрехи за жени са там, но какви бельо ще бъдат в тенденцията.
Изберете бельо за пролет-лято 2017

Нямаше промени в модерните колекции на бельо. Но все пак бяха въведени няколко нови удара. Струва си да закупите набор от нови стилни дрехи или да подновите съществуващ гардероб.

Как да направите още по-романтично женско бельо? Дарените решения ще помогнат тук. С дантеленото бельо ще изглежда по-нежно и момичето – докосващо и беззащитно. Правилото на новите модни колекции: никакво количество дантели няма да бъде излишно. Важно е само да не е грубо и да не причинява изсъхване на кожата.
Еднотонното ленено пастелни нюанси остава в тенденцията. Материалът трябва да съответства на цвета – лек, тънък, приятно прилепнал към тялото. Това решение за цвят може да бъде за сексуални чувствени модели и за скромни комплекти за ежедневна употреба. Особено популярни цветове: млечно бяло, прашно розово, нежно бежово, цвят на млад мента и леко златист оцветяване на първите слънчеви лъчи. Но е важно да изберете не само модерен цвят, но и подходящ нюанс за вашата индивидуалност. При никакви обстоятелства прането не трябва да се слива с кожата. Изберете комплекти от 2-3 нюанса по-светли или по-тъмни, тогава ще изглеждат хубаво, самите дрехи и вашата фигура.

Луксозните костюми и гарнитури с орнаменти са предназначени за специални поводи. Те дават специален чар на естествени и изкуствени камъни, бродерии или пайети. Популярни са костюмите, украсени с перли, кристали Swarovski или мъниста.
Модата за спортно облекло не минава. В края на краищата, носенето е много удобно – не търкайте и не натиснете. Осигурен е максимален комфорт, а формата на гърдите е перфектно поддържана. Друго плюс на спортно бельо – то е невидимо под дрехите. Това е важно, не само когато носите спортна униформа, но и лятно облекло. Традиционни цветове на спортно бельо – бяло, сиво и черно. Това не означава, че не можете да си позволите да се забавлявате и да купите набор от ярки, сочни цветове.
Хубаво бельо трябва да бъде в гардероба на всяко момиче. Дизайнерите предлагат да се върнат към миналото и да съблазнят мъжете колкото е възможно покритото тяло – високо топене и затворен корсаж. Не можете да устоявате на човек пред червеното – дали е оцветяването на бельото, дантелата или бродерията. В тенденцията, бродерията на черно бельо е червено, украсата на бяло копринено бельо с червена дантела. Друга тенденция в Хубаво бельо – най-отворените бюстове и бикини с кожени, кадифе или дантели. Хубаво бельо 2017

В модата, леко и меко бельо с смешни рисунки. Той дава положително отношение сутрин. Класическите комплекти от коприна и сатен все още са уместни. Те се вписват добре в здраво прилепнали рокли.