Skip to content

Навици и транспортни свързани с къща

Преместването на къща може да има доста въздействието върху вашите навици. По принцип, цялото ви ежедневие е прекъснато или настъргано от най-важната част от деня, около който ще се занимава вашето преместване. При установяването с движещ контролен списък, който в общи линии се сбогува с повечето от ежедневните ритуали и с който сте свикнали, премахване на много излишни неща, в това число изхвърляне на мебели, ще ви помогне да направите път за планирането и създаването на предстоящия ход.

Не се притеснявайте, всичко това е естествено и не отнема дълго време. Може и вие да имате резервни такива, особено ако се преместите на място, където много от вашите навици  ще бъдат заменени с нежелателни. Изхвърляне на строителни отпадъци ще е от полза за едно ново начало.

След като сте готови с поглъщането на къщата и стоите в предния двор на новия дом може би на пръв поглед, всички ваши редовни навици ще започнат да ви пречат. Сега имате различни места, различни разбирания за време и за боклук, колекция, различен акцент, диалект или дори език и различни общоприети обичаи и поведение.

Едни от най-трудните неща, с които трябва да се занимавате са всички цени предмети и вещи. Може преместването в нов дом да е свързано и с други стандарт, които са различни от тези по джоба ви. Дори малката промяна през деня е период, през които всеки преминава с различна трудност. Това може да бъде особено полезно, ако трябва да се дадат квоти за вашето дете. И тогава ще трябва най-важният навик да губите по начина, по който се облича. Това може да не е на следствие, ако се движат къща в друга област на собствената си страна, но ако отидете в чужда страна с напълно различна култура, дрехите могат да се окажат неподходящи най-малкото. Или просто непрактично, ако се преместят в страна с напълно различен климат.

И тогава ще трябва да съобразите всички странности и малки неща, които получавате в новия си живот. Някои неща, които могат да ви информирани дори хамалите по време на преместването. Някои неща, които трябва да откривате сами. И някои неща, които ще сте чели за това, но има изобилие от нови неща, които се превръщат в навици.

Сутрешното кафе може да не е кафе на всички, в зависимост от това какъв вид кафенета ще намерите там. Или може да се промени от обичайните плановете за обяд в зависимост от новата работа и други познати неща. Вие ще имате нови любими вечери и любими пазари. Е имате дори един любим маршрут с кола и работа. Като цяло, трябва да свикнете с идеята, че вашите навици, ще получат принудително рестартиране на втори етап и ще започнете отново да планирате с контролния лист в ръка.

Не се притеснявайте за промените, които ще дойдат. Когато ви трябва транспорт, наемете с IZVOZVA.BG. Трябва само да ги приемете, заедно с новите си навици и да се възползвате максимално от тях.