Skip to content

Почистване на мазета и тавани

Замисляли ли сте се някога, защо е необходимо мазето и таванското помещение да се поддържат чисти?

Влажността е чест посетител на мазета: там неизбежно ще се образува влага, придружена от лесен и мухъл. Ако забравите за навременното почистване и дезинфекция на помещенията нещата могат да станат опасни за човешкото здраве.

Високата влажност в мазето е по-голям проблем, отколкото изглежда на жителите, които предпочитат да игнорират състоянието на тази част от къщата. Влажността е източник на алергии, заболявания и други патологии, които възникват, сред жителите на къщи.

Таванското помещение е същият проблем, както и мазето. Ако в първата се натрупва влага, а след това във втората – прах, такива в големи количества представлява сериозна заплаха за дихателната система на човека. Те могат да отключат алергии и дори астма. Освен всичко в тези зони се превръщат в местообитание за птици и животни, преносители на опасни болести.

Най-сигурният начин да запазите здравето си е да се обърнете за помощ към професионалистите на фирма ПОЧИСТВА КОМ. Така е невъзможно да направите това сами, без да имате необходимите умения и специално оборудване. С богат опит, нашите специалисти са в състояние да намерят решение на всеки проблем и благодарение на висок клас технология и ефективни почистващи препарати, те бързо премахват замърсяванията от всякаква сложност.

Какво е включено в почистването на мазе?

В процеса по почистване на мазето специалистите изпълняват следния алгоритъм:

премахват мръсотия и изнасят боклук от стени и подове;

събират и извозват всичко това с товарни камиони;

извършват дезинфекция;

отстраняват следи от по-големи повреди настъпили, преди тяхното идване.

При почистване на тавански помещения се извършват и някои допълнителни неща, като:

обезпрашаване на всички повърхности;

отстраняване на животинска тор, умрели животни и други органични боклуци;

събиране на боклук;

дезинфекция.

За да изясните цената на работата, свържете се с фирмата. Така може да научите повече за предлаганите дейности и да попитате за такива, според вашите желания и изисквания.

Почистване на мазета и тавани включва още:

Почистването на мазе включва професионално оборудване, с което се прави старателно почистване. Цените за почистване на мазета и тавани са възможно най-ниски. Безплатна консултация!

Защо да повярвате на фирма по почистване на мазета и тавани?

Доказаните фирми имат опитни чистачи, които всяка година повишават квалификацията си, преминавайки определени семинари и обучения. Всеки служител трябва да знае как безопасно и точно да почиства помещенията, да владее свободно почистващото оборудване и знае как правилно да подбира и използва необходимите почистващи препарати.

Чиста работа и сключване на договор. Работата от доказаните фирми трябва да се извършва официално, по договор. Това означава, че собствеността на жилища могат да правят своите проучвания, проверки за некачествено почистване и да се допитат до цени на слуги и пакетни цени.

Управляващ мениджър. Управляващ мениджър присъства на всички изходи с почистващи препарати. Той следи за качеството на почистването на мазето или тавана. Той трябва да умее и да отговаря на всички въпроси свързани с предлаганите услуги, както и в резултат на работата да помоли да дадете крайна и пълна оценка. Отделът за контрол на качеството незабавно ще разгледа всяка жалба или иск и ще вземе всички мерки за разрешаване на конфликтната ситуация в полза на клиента.

Цени

Цените за почистване на мазета и тавани можете да намерите като се обадите директно във фирмата. Така и ще получите оптималната комбинация „цена-качество“.

Източник: https://pochistva.com.