Skip to content

Почистване на мазета и тавани – колко струва и кого да наемете

Фирмите с хамали предоставят услуги за почистване на мазета и тавани, почистване на жилищни, офис и индустриални помещения, след строителни или ремонтни дейности.

Почистване на мазета и тавани – защо е важно

Добре извършеното почистване пряко влияе, върху последяващия комфортен престой или планиране на това място. Странните миризми, появата на строителен прах от тавани панели и зле почистени стени, петна по пода и прозорците ще окажат негативно влияние, върху външния вида на всяка зона. Струпванията на много строителни материали не само заемат пространствата, но и са вредни за здравето.

Хората, които в бъдеще ще ползват тези помещения, ще могат да се насладят на удобствата от по-големи и по-чисти терени.

Фирмата за почистване на мазета и тавани се занимава с професионално изнасяне на всякакви отломки от строителна дейност и ремонти.

Често пъти мазетата и таванските помещения са преки потърпевши, след ремонтите в жилища. В тях винаги заделяме неизползваните кутии боя, останали парчета от ламинат, плочки, стериопори и какво ли не. Всичко това нарушава използваемостта им.

Защо да се доверите на фирма hamalski.com

Има много фирми в наши дни, които предлагат услуги с хамали, транспорт на строителни отпадъци и редица други услуги. Добре е, когато избирате такава да се доверите на тези с богат опит и дългогодишен стаж. Те могат да ви гарантират безупречно качество, професионално отношение и най-вече да изготвят адекватна цена, съобразена с вашия проект.

Как се формира цената за услуги по почистване на мазета и тавани

Цената за предоставяне на услуги за почистване на мазета и тавани варира в зависимост от обема на работата. Клиентът може да избере обхвата на работа, като добави допълнителни услуги към стандартната програма, като почистване на местната зона или други, в това число, често прилежащи помещения, сутерени, входно стълбище и пр.. Много пъти хората процедират като наемат изпълнител за почистване на мазета и тавани на целия жилищен вход или поне няколко домакинства. Така цената е доста по-изгодна за поръчващата страна.

Ако и на вас предстои сезонно почистване на мазета и тавани и се двоумите кого да изберете, разгледайте предлаганите от hamalski.com услуги.