Skip to content

Почистване след пожар и извозване до сметище

Ако се питате дали трябва да се свържете със специалист при нужда от почистване след пожар и извозване до сметище? Ние веднага ще ви отговорим.

Много е трудно да се почисти след пожар в засегнатите помещения. Освен това никой не ви гарантира ефективно и щателно отстраняване на всички неприятни последици от пожар.

Специални химически почистващи препарати, които ефективно премахват саждите и миризмата на изгаряне, не се продават широко, а обикновените домакински няма да фиксират резултата дълго време: случва се, че след няколко дни петната по стените, пода и тавана се появяват отново, миризмата на изгаряне не изчезва.

По-лесно и по-надеждно е да се свържете с фирма за почистване, която не само ще помогне да почистите изгорелите мебели и други предмети след пожар, но и да се отървете от сухите и мазни сажди веднъж завинаги.

След такава обработка може спокойно да пристъпите към ремонта на апартамент или офис.

Най-важният плюс на професионалното почистване след пожар е, че специалистите ще отделят много по-малко време и резултатът ще бъде постигнат по-добре.

Хамалите за почистване след пожар ще реагират.

Фирмите за почистване разполагат със специално оборудване и химикали, които не се предлагат в обикновените магазини. Освен това служителите ще ви кажат дали си струва да хвърляте мебели, килими и други необходими неща. Списъкът с услуги включва:

елиминиране на миризмата на изгаряне, гниене;

подготовка на помещенията за ремонт;

подмяна на изгорели дограма, врати с нови;

химическо чистене на дрехи, килими и завеси;

почистване и избавяне от миризмата на горящи книги, документи и картини;

почистване на повредени фасади на сгради;

отстраняване на сажди на стени, подове и тавани.

Почистване след пожар и извозване на боклук;

Почистване след пожар и извозване до сметище

088 888 32 42;

Строителни отпадъци и хамалски услуги в София;

Извозването на строителни отпадъци след пожар е една от най-често търсените хамалски услуги в София.

По правило съвременните фирми за почистване Сметище.Ком използват технология за взривяване (устройство, което освобождава почистващото средство със сгъстен въздух). Такова позволява бързо да почиствате, дори упорити сажди от всякаква повърхност (стъкло, дърво, керамика, бетон, метал, тухла и др.).

Процесът също използва миещи прахосмукачки и друго професионално оборудване.

Премахването на последиците от пожар в помещение е трудоемка работа. Основното нещо е да не се отчайвате и да направите почистването веднага.

За всички тези въпроси, търсете Сметище.Ком на телефонната линия: 088 888 32 42.