Skip to content

ПРЕДИМСТВА оригинални резервни части

Производителят гарантира качеството на оригинални резервни части, съвместимост и съответствие с всички технически изисквания. Ето защо,  предлага 1-годишна гаранция за резервни части. Можете да бъдете сигурни от висококачествени материали и трайност на всички компоненти.
автокъща Център  гама от оригинални резервни части за напълно отговаря на търсенето, необходими за ремонта или поддръжката на частите на колата.

Нашият център е официален дилър на , което означава, че ние винаги може да се срещне с текущия каталог на оригинални части. Това ще ви позволи да се предпазите от закупуване на ниско-качествени продукти.
Изисквания производител регулира използването на оригинални резервни части при извършване на всички технически операции с кола гаранция. Центърът за автокъща  за вас е винаги на склад широка гама от оригинални резервни части, необходими за ремонта и поддръжката на вашия автомобил .

Рискът от използване на неоригинални части

Рискът от унищожи гаранцията на производителя на автомобила.
Брак или досег може да доведе до сериозни и скъпи щети на превозното средство.
Обхватът на неоригинални резервни части обикновено са много по-скромни на фона на факта, че за свободна продажба от производителите се опитват да се получи най-продаваните части;
Каталогът на резервни части производителите голяма вероятност за грешки и невярна информация, както и обхвата може да бъде много по-тесен. Най-добре е да ви предпази от фалшификации покупка части в купето оторизиран дилър на.