Skip to content

Проектиране на тавана на детската стая

Процесът на развиване на въображение и творческо мислене започва с най-ранното детство и предпоставките за успешно развитие се поставят почти от раждането.

Известно е, че колкото по-разнообразен и колоритен е светът около детето, толкова по-бързо и по-хармонично се развива то. Ето защо, във вътрешността на стаята, където бебето ще живее, се препоръчва да влезете в различни форми, цветове, шарки, текстури. Това прави детския свят не само колоритен, но и развиващ се: детето бързо започва да разбира формите и пропорциите, да вижда красотата си и да усеща цвета.

Преди да стартирате проекта по организиране на детската стая помислете за фирма за почистване на апартаменти.

Това, разбира се, не означава, че трябва да „влезете във всички сериозни нюанси“ и да превърнете стаята в калейдоскоп. Въпреки това, когато украсявате детето, можете да си позволите малко повече смелост. Не се страхувайте от ярки цветове, сложни форми и някои излишни декори. Разбира се, трябва да помислите как да направите стаята да диша лесно. Трябва да е възможно лесно и бързо мокрото почистване. Ако тези изисквания са изпълнени, докато стаята изглежда ярка и интересна – това означава, че проблемът е решен перфектно.

При декориране на детска стая дизайнерите се опитват да използват тавана. Той изглежда много висок на дете! Таванът в детската стая е небето над главата на бебето. Така че това небе не трябва да е банално и мрачно, а красиво и весело!

На тавана трябва да се обърне внимание и при създаване на стая за новородено . Всъщност детето в първата година от живота си прекарва най-много в легнало положение, така гледа нагоре. Нека таванът да бъде интересен за него!