Skip to content

Разчистване на дворове

Градските паркове позволяват доста ефективно да се реши проблемът с подобряването на атмосферата на съвременните градове. Това важи не само за големите градове като столицата ни София, но и за малките градове в София регион.

Парковете са популярни места за отдих на гражданите и гостите на града. В тях, те прекарват много време. Ето, защо и дворове, градинки и паркови зони трябва да са изключително чисти и екологични. В допълнение към това, градските паркове, също са неразделна част от архитектурния облик на града и трябва да бъдат достойна декорация на града.

В тази връзка почистването на градските паркове трябва да се извършва редовно, компетентно и при спазване на всички санитарни стандарти. Ето защо почистването на градските паркове, разчистване на дворове и градини трябва да се извършва от специалисти. Така, например за почистване на паркове през есента  почистваща компания, предоставят услуги за почистване в цяла София. Фирмата за почистване трябва да използва най-модерното мощно оборудване в почистването на градските паркове и да прилага съвременни технологии за почистване.

По време на почистването на градските паркове е необходимо да се извърши цял набор от почистващи работи, чийто вид зависи от сезона.

Особеностите на разчистване на дворове, през лятото са свързани с извозване на отпадъците, след събиране и извозване на боклука.

През есента основната задача за почистване на градските паркове е пръскане на растения  навременното събиране на листа по време на падането на листата и изнасянето им на специални депа. Окапалите листа трябва също да бъдат премахнати от парка, тъй като могат да се превърнат в убежище при зимуването на много вредни насекоми.

През зимата растенията в парка са в латентно състояние и броят на посетителите е значително намален в сравнение с топлия сезон.

Дори по това време обаче почистването на градските терени, частни дворове и обществени градини трябва да се извършва на подходящо ниво на качество.

Почистваща фирма „izvozva.bg“ има удоволствието да предостави услуги за почистване в София и София област. Тя ще извърши висококачествено почистване на градските паркове на разумни и достъпни цени за почистващи услуги, които отговарят на принципа за съвпадение на цена и качество, а високата квалификация на нейните служители гарантира високото качество на почистващите работи за дворове, градини и паркове.