Skip to content

Топ интелигентни уреди, които завладяват кухнята от бъдещето

Всеки има красиви и качествени необходими домакински уреди. От кана за хладилник до всякакви практични, ергономични или мултифункционални устройства. Днес все повече съвременни и интелигентни уреди се купуват от най-добрите. Открийте най-новите технологии, иновативни домакински уреди, дизайн и сертификатните марки. Фокусирайте енергийно ефективни кухня в етикета на A ++. Научете как можете да спестите енергия, като се спрете на правилния избор уреди. За съвети, марки, новости, домакински уреди … вие сте на правилния адрес в този раздел!

Представете си как кухнята на бъдещето ще ви изпрати текстово съобщение, когато си съдомиялна приключи с чиниите и те вече са сухи; Когато такава ви казва за вашия хладилник, и това, че храната ви ще изтече и да напомни за фурната с всички любими рецепти. Чудите се какви още умни джаджи могат да се появят в бъдеще и как да имате кухнята на бъдещето. Ето какво предлага пазара в най-скоро време:

WiFi навсякъде в кухнята на бъдещето

  • Открийте кухнята на бъдещето – такава кухнята на бъдещето ще включи почти всички електрически уреди, чрез вашата Wi-Fi мрежа са свързане към Интернет. След това е възможно да управлявате всички тези устройства с вашия смартфон. Така че марки като Apple работят напълно автоматизирано, чрез система за автоматизация на дома, който контролира уредите в зависимост от позицията си чрез GPS проследяване и WiFi. Звучи чудесно, нали?!
  • Очаква се Whirlpool и LG скоро да представят своите най-иновативни устройства до пазара. Такива се предвижда да позволяват на собственика им чрез смартфон да знае кога филтърът трябва да бъде заменен; когато трябва да се планира поддръжка или когато е най-доброто време, за да измиете вашите дрехи.
  • Хладилник изпраща текстови съобщения. Вашият хладилник няма да бъде свързан с Twitter или друга социална медия, но в кухнята на бъдещето всяко едно приложение е възможно по всяко време. За да гледате от разстояние всичко, което е налично в хладилника и да зареждате в движение. В момента Whirlpool вече има хладилник чрез Bluetooth, който позволява да играете на любимата си музика в кухнята.

Енергията е много важна в кухнята на бъдещето

  • Енергетиката и екологията остават опасения за интелигентните уреди в кухнята на бъдещето. В потреблението на повечето миялни машини, например, през последните 15 години, половината са намалели и потреблението на енергия достига 1/3.
  • Големият проблем с всички тези интелигентни уреди е цената: повечето устройства, могат да контролират вашия смартфон и разходи два пъти по „не-интелигентно“. Надявам се някои ден всички ние да можем да се възползваме от кухнята на бъдещето и нейните възможности. Такива няма да са бедни на интелигентни устройства.