Skip to content

Топ 3 екзотични места, които трябва да посетиш

Мечтаете ли за далечна дестинация, страната на чудесата или вълнуващо пътешествие по света. Предлагаме ви екскурзия до топ 3 екзотични, впечатляващи и екзотични места и hotel atlantis the palm. Дори в сезона на по-хладното време и плановете за новогодишни празници, винаги може да съчетаете преживявания и незабравими гледки.

Предложението е дубай почивка  – няма начин да не сте чували за страната на лукса и охолствата. Някога това място е било малко селце, в което основно се е изхранвало с рибарство. Днес Dubai е многомилионен град, който смайва всеки с високи сгради, небостъргачи, търговски центрове и дубай хотели. И като заговорихме за чудните хотели на тази екзотична точка, нека не изпускаме Хидрополисът, който е първият в света подводен хотел. Дубай е пълен с архитектурни чудеса и неслучайно, Цели 60 години в него са изграждани уникални по рода си чудеса.

На екскурзии дубай може още да посетите Mall of the Emirates, Burj Al Arab Hotel, който е най-високият хотел в закрития център за зимни спортове.

Тунис – пие ли ви се ментов чай. Най-доброто място е известното кафене „Ham” в приказния, синьо-бял град Сиди Бу Саид в Тунис. Той се издига величествено между безоблачното небе над Тунис и синьозеленото море. Разнообразен и изпъстрен с възможности за екзотични екскурзии. Той е една африканска държава, която е чудесен избор за почивка, екскурзия или ваканция за няколко дни.

Египет – ако искате да усетите с всяко от сетивата възможността да се докоснете до силни усещания и древна история, то това е мястото. Ако вашето разбиране за празник и страна на фараоните е в бъдещият ви план, то добре е да знаете, че осен пирамиди може да посетите най-големия музей на открито Луксор. В миналото носел името Тива и бил столица на Египет. В него има множество замъци, дворци и храмове.