Skip to content

Топ 5 аксесоари за лаптоп

Независимо дали използвате лаптоп за игри, за бизнес или за лична употреба, има някои, аксесоари, които ще направят с помощта на вашия лаптоп по-безопасно, по-лесно използването всички посоки по-добре! Ремонт на таблет може също да е от полза.

1) Чанта за лаптоп / раница

Чанта за лаптоп / раница / калъф – каквото и да предпочитате, те могат да бъдат един от най-често ползваните аксесоари, когато става дума за преносими компютри. Важни са дотолкова, доколкото да предпазят вашия лаптоп или таблет от повреда или замърсяване по време на движение или пътуване.

2) Поставка за охлаждане

Ноутбуци прегряват както всяка техника. Въпреки това, може да не ползвате ежедневно използвате вашия лаптоп постоянно, поставка за охлаждане е перфектният аксесоар за вас. Моделите вентилатори за лаптоп са с ергономичен дизайн и това прави по-лесен избора и съхранението им.

3) Защита за екрани

Ако често използвате вашия лаптоп, докато пътуване, то неприкосновеността на екрана и по-дългия им живот е задължителна. Може да има моменти, когато достъпът до лична информация, например онлайн банкиране или частни документи за работа, да е изключително важно да са съхранени и защитени по правилния начин.

4) Кабел за заключване

Със заключващ механизъм ще предотвратите кражба и други посегателства над вашия лаптоп.

5) Разширена батерии за лаптопи

Добре е за околната среда и за вас, замяна на стандартната батерията на вашия лаптоп, с такава за по-дълъг живот или разширена батерия. Това означава, че може да разчитате на повече заряд при дълго пътуване и пр. Ако се налагат ремонти по техниката ви, винаги може да потърсите специалист.