Skip to content

Цялостни решения за електронна търговия

Цялостно решение за електронна търговия

Замисляли ли сте се какво представлява цялостно решение за електронна търговия?

С избора на агенция или фирма по изработка на уебсайт, получавате всички необходими услуги от един партньор. За да се случи това е важно да следвате някои общи правила.

Избор на агенция за изработка на онлайн магазин elenkov.net:

Изберете доказан партньор, които има богат опит в сектора за дистанционна продажба и електронната търговия. Такава фирма ще може да развие онлайн бизнеса ви и да постигнете трайни резултати.

Съвременната агенция за уеб дизайн винаги се стреми да върви напред, да следва най-новите тенденции в развитието на логистичните решения, плащанията и обслужването на клиентите, като отчита опита и нуждите на нашите клиенти.

Цялостно решение за електронна търговия

От изключително значение в подбора на изпълнител е той да има богат опит. Такъв трябва да е както на национално ниво, така и международен опит

По този начин винаги може да разчитате на опита и подкрепата на чуждестранните й колеги. По този начин в проектите са заложени и готови бизнес решения на подразделения в Европа, Азия и Северна Америка.

Опит в бизнеса – както вече споменахме той е сред водещите предпоставки да изберете тази или онази агенция за изработка на онлайн магазин. Богатият опит трябва да е подплатен с множество проекти на различни корпоративни и индивидуални клиенти. Последните се доверяват с развитието на онлайн бизнеса и винаги дават мнения и отзиви по социалните медии и форуми. От Интернет може да сте винаги информирани. Информираността в наши дни е най-добрият показател за надеждност.

Цялостно решение за електронна търговия, включват още уникалния опит за взаимодействие с марката.

Една от най-важните цели е да се установи ефективна комуникация между вас и вашите клиенти, използвайки всички налични комуникационни канали.

Всички услуги за електронна търговия включват:

Създаване и поддръжка на уебсайт на онлайн магазин;

Интегрирани ИТ решения, базирани на собствена разработка на WMS / CRM, както и на SAP;

Адаптиране и локализиране на съществуващ или разработване, поддръжка и популяризиране на нов онлайн магазин;

Готови решения за мобилни устройства;

Експертиза в области като CRM, електронна търговия, BPM;

Важно е и самото обслужване на клиенти. Такова трябва да става и на кол център отворен 365/24/7 годишно. Фирмата трябва да предлага гъвкав и разширяем CRM Full Service. Многоканални комуникации с клиенти по телефон, електронна поща, факс, sms, формуляри за обратна връзка на уебсайтове, чрез социални мрежи, уеб чат и пр.

Изпълнение на поръчки –доказаните агенции по изработка на уебсайтове, имат интегриран подход към обработката на данните.

Те работят винаги с документи и договори, а това е отлична гаранция за клиента!

Време е да изберете вашето цялостно решение за електронна търговия с изработка на сайт от elenkov.net!