Skip to content

Халогенки с различен цвят

Често пъти през зимата видимостта е намалена значително. В такива ситуации на помощ ни идват халогените. Тези допълнителни фарове ни осигуряват по-добра видимост и разбира се по този начин колите се забелязват по-отдалече. Препоръчваме ви да проверите вашите халогенки дали са изправни, защото може да се наложи да ги използвате по всяко едно време.

Разгледайте тези халогени халоген H3 Син ако смятате, че се нуждаете от нови за да подмените старите. Подмяната се извършва в авто сервиз и не отнема много време. Но наличието на едни такива фарове ви дава голямо спокойствие през времето когато видимостта е изключително малка. Трябва да знаете, че в закона е описано при какви случай може да се използват тези фарове – накратко казано: само когато видимостта е значително намалена, при сняг, дъжд, мъгла, запрашаване и други подобни. Друго нещо което ще е полезно да знаете е това, че е забранено халогените да се използват самостоятелно – т.е. да са светнати без това да е направено и със фаровете.

Уредите които имаме по арматурното табло са много полезни. Благодарение на тях ние може да следим някой важни параметри на автомобила – скорост, ниво на горивото, обороти, информация за светлините – фарове и мигачи, температура и при различните марки и коли – може да съществуват още неща които се следят и сигнализират на арматурното табло.

Ако някой от тях ви се е развалил, най-добре би било да го подмените. Разгледайте подробно в нашия магазин за същите уреди за табло уред за табло голям с шифт лампа които са като развалените. Както може да видите, имаме голямо разнообразие от уреди за таблото.

Също така може да видите, че продаваме и дигитален термометър за автомобили. Много е удобен ако за вас е важно по някаква причина да следите нивото на градусите в купето. Универсален модел е който може да се монтира във всеки един вид автомобил.